En aquest blog trobareu les notícies amb les principals activitats i línies d'actuació de l'APCC i també notícies dels seus associats. El blog genera un butlletí electrònic que s'enviarà cada tres mesos. Si no sou socis de l'APCC i el voleu rebre al vostre e-mail, envieu un correu electrònic a apcc@apcc.cat

martes, 12 de abril de 2011

Pocs socis a la sortida al Festival de Circo de Albacete

Només 3 socis es van afegir a la sortida que va organitzar l’APCC al Festival de Circo de Albacete, en concret a la Gala Internacional que va tenir lloc el 19 de febrer. Els altres 2 socis que hi estaven apuntats originalment no van assistir finalment per qüestions personals i professionals. La valoració que van fer els assistents de l’espectacle i de l’atenció rebuda per part de l’organització del Festival va ser molt bona. La comissió d’activitats estudiarà, si el pressupost ho permet, una altra sortida pels socis al llarg del 2011.
D’altra banda, a la Muestra de Jóvenes Promesas del Circo, celebrada el cap de setmana següent dins del Festival, van participar les companyies Estropicio i Sergio Pla, socis de l’APCC, i va estar presentada per un altre soci, Jaume Navarro, de La Industrial Teatrera.