En aquest blog trobareu les notícies amb les principals activitats i línies d'actuació de l'APCC i també notícies dels seus associats. El blog genera un butlletí electrònic que s'enviarà cada tres mesos. Si no sou socis de l'APCC i el voleu rebre al vostre e-mail, envieu un correu electrònic a apcc@apcc.cat

martes, 12 de abril de 2011

No retalleu la cultura, no retalleu el circ

Imatge creada per Rosa Colell a partir d'una
 imatge de Laura Ugolini presa per Manel Sala
“Catalunya és un dels països del nostre entorn que destina menys recursos públics a la Cultura: només el 0,98% del pressupost general. La cultura no és un luxe, ni un caprici, ni una frivolitat, ni una conseqüència del progrés i el benestar, sinó un dels seus motors i senyals més prominents, i cap comunitat que es prea ella mateixa deixa de posar-la en un lloc destacat entre les seves prioritats”.


Aquestes són només de les 2 raons per les quals l’APCC, juntament amb més de 40 associacions i entitats, diu No retalleu la cultura. Actualment la Plataforma està entrevistant-te amb els representants del Departament de Cultura i dels diferents partir polítics de cara a la redacció dels pressupostos de la Generalitat i s’afegirà a la manifestació que sindicats, veïns i moviments socials estan organitzant pel 14 de maig en contra de les retallades als serveis públics.

Podeu seguir el dia a dia de la campanya, i afegir-vos-hi al blog