En aquest blog trobareu les notícies amb les principals activitats i línies d'actuació de l'APCC i també notícies dels seus associats. El blog genera un butlletí electrònic que s'enviarà cada tres mesos. Si no sou socis de l'APCC i el voleu rebre al vostre e-mail, envieu un correu electrònic a apcc@apcc.cat

martes, 12 de abril de 2011

Neix el nou butlletí trimestral de l'APCC!

Us presentem el número 0 del nou Butlletí de l’APCC. A partir d’aquest mes d’abril, l’APCC substitueix el butlletí mensual que resumia l’actualitat de l’Associació en un PDF per un nou butlletí trimestral electrònic que es publicarà els mesos de gener, abril, juliol i octubre.

El butlletí serà una nova eina de comunicació més dinàmica ja que permet veure els titulars de cada notícia, ordenades per seccions, i clicar sobre el titular que us interessi per llegir la noticia completa.

El butlletí es publicarà a la nova web de l’APCC, que estarà disponible el mes de maig, i serà d’accés obert per a tothom. Fins que la nova web estigui disponible, les notícies ens adrecen a un blog creat específicament i exclusivament per donar suport a aquest butlletí electrònic. Actualment estem provant formats per veure quin és el més adequat per aquesta nova eina.

El butlletí serà una nova eina de comunicació més àgil, atractiva i participativa que inclourà no només les notícies i activitats de l’Associació sinó també una presentació dels nous socis de l’APCC i una entrevista en profunditat a algun soci que hagi estat notícia destacada.

El consell de redacció, encarregat de fer la selecció de notícies i el redactat, està format per la comissió de comunicació (Michäel Gueulette “Grömic”, Roser Vilà, Manel Sala “Ulls”, Ramon Muñoz “Karoli” i Daniel Becerra) i coordinat per la tècnica de Comunicació. Si ens voleu fer arribar propostes o comentaris, estarem encantats de rebre’ls. Escriviu a apcc@apcc.cat

Esperem que aquesta nova eina us sigui útil i sobretot, una lectura entretinguda i informativa.